Ik kan de juiste Facebook-pagina niet toevoegen

facebook, pagina, toevoegen, vinden, selecteren, kanaal

Updated over a week ago

Probeer je je Facebook-pagina('s) toe te voegen, maar kun je de juiste pagina('s) niet selecteren? Zo los je het op:

Bij het aanmelden van je Facebook-pagina kwam je uit op dit scherm:

Hier zijn waarschijnlijk bij 'Kies wat je toestaat' niet alle pagina's aangeklikt. Om dit op te lossen kun je naar deze pagina toegaan en LinkPizza verwijderen op deze manier:

Als je vervolgens via LinkPizza opnieuw probeert een kanaal aan te melden en het scherm om toestemming te geven om je pagina's te beheren tevoorschijn komt, is het belangrijk om "Kies wat je toestaat" aan te klikken en daar alle pagina's aan te vinken.

Lost deze manier jouw probleem niet op? Laat het ons weten via de chat!