Wat kost LinkPizza voor influencers?

Het gebruik van LinkPizza is geheel gratis, van affiliate vergoedingen gaat een percentage naar LinkPizza.

Sharon Jonker avatar
Written by Sharon Jonker
Updated over a week ago

Je aanmelden als influencer is bij LinkPizza geheel gratis. Ook houdt LinkPizza niks in van de vraagprijzen die je hanteert binnen het platform. Het bedrag dat je met een opdrachtgever overeenkomt is ook daadwerkelijk het bedrag dat je van ons zult ontvangen. Adverteerders betalen bij LinkPizza een fee voor het gebruik van het platform.

Ook goed om te weten: je zit bij LinkPizza niet vast aan contract en mag je naast het platform ook samenwerken met andere partijen om samenwerkingen aan te gaan.

Affiliate inkomsten

Maak je gebruik van de LinkPizza plugin of het script, of maak je handmatig affiliate links aan via de link shortener? Van de vergoedingen die hieruit voortkomen gaat 70% naar de influencer en 30% naar LinkPizza.

Hier tegenover staan de voordelen die we met onze service aanbieden, waaronder directe toegang tot de grootste affiliate netwerken en het automatisch omzetten van links in affiliate links wanneer de plugin of het script geïnstalleerd is.