Adverteerders
Kan ik inzien welke publishers mijn affiliate programma promoten?
Kan ik inzien welke publishers mijn affiliate programma promoten?

Krijg toegang tot de resultaten van affiliate programma's en de mogelijkheid tot uitsluiten van publishers.

Sharon Jonker avatar
Written by Sharon Jonker
Updated over a week ago

LinkPizza is een affiliate aggregator: dit houdt in dat wij affiliate programma's van netwerken (zoals Awin en Daisycon) samenvoegen en dit als een pakket aan onze publishers en influencers aanbieden.

Statistieken inzien
Affiliate netwerken
Ben je werkzaam bij een affiliate netwerk en wil je van één of meerdere affiliate programma's inzien welke publishers clicks of leads opleveren? Maak dan een adverteerdersaccount aan en stuur ons een berichtje via de chat. Wij zorgen dat je de juiste netwerkrechten krijgt en alle gegevens kunt inzien.

Affiliate adverteerders

Heb je een affiliate programma via een netwerk lopen en wil je inzien welke publishers jouw merk promoten? Vraag dan aan je accountmanager bij het affiliate netwerk of zij een account kunnen aanmaken en de gegevens met je willen delen. Wij kunnen helaas alleen de account managers van affiliate netwerken de rechten geven om de statistieken in te kijken.

Publishers uitsluiten
Wil je liever niet dat bepaalde publishers of influencers toegang hebben tot jouw affiliate programma? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, dan zetten wij deze publishers op de blacklist.

Geef je merk een boost!

Wil je de resultaten van jouw affiliate programma een boost geven? Start dan op basis van een fixed fee, barterdeal of combinatie een influencer campagne. Op deze manier kun je de influencers en publishers goed briefen over de content, heb je controle over de content die live gaat (er wordt eerst een preview aangeleverd) en heb je alles (van preview tot oplevering) overzichtelijk en efficiënt in één overzicht. Maak een account aan en start direct je campagne. Liever eerst sparren? Neem gerust contact op via de chat.