Wanneer je jouw Instagram kanaal wilt toevoegen, wordt er gevraagd of je wilt verbinden met Facebook. Je kunt de URL ook handmatig invoeren wanneer je geen business account hebt.

Klik op 'continue with Facebook' en meld je aan met je Facebook bedrijfspagina. Deze pagina moet ook gekoppeld zijn met je Instagram business account. Nadat je bent aangemeld en de koppeling is gelukt, kun je de demografische gegevens invullen van jouw volgers. Dit moet je handmatig doen en kun je in de Instagram app vinden bij statistieken.

Bekijk ook het artikel voor meer informatie over Instagram business.