In het geval dat de foutmelding "Could not connect to host" word weergegeven na het invoeren van je token, komt dit door een geblokkeerde verbinding vanuit je hosting partij.

In dit geval raden wij je aan contact op te nemen met je hosting partij en hen te vragen om verbindingen naar pzz.io toe te staan. Dit is namelijk nodig om je gegevens met LinkPizza te verbinden en de plugin te activeren.

Helaas kunnen wij geen hulp bieden bij het contacteren van je hosting partij.