De voorwaarde om in de LinkPizza Marktplaats te staan is dat je user account en website zijn goedgekeurd. Daarnaast is het van groot belang dat je onze plug-in installeert of script download en koppelt met Google Analytics.

Daarnaast hebben wij de volgende gegevens nodig om je volledige mediakit te kunnen weergeven en adverteerders te kunnen informeren:

• De juiste categorieën
  • De beschikbare producten
  • Het aantal unieke bezoekers per maand*
  • Het aantal views op je website per maand*
  • De Domain Authority (MOZ)*

*Door te koppelen met Google Analytics en ons script te installeren of plug-in te downloaden halen wij deze gegevens automatisch op en updaten deze regelmatig.