Algemeen
Hoe verander ik het wachtwoord of e-mailadres van mijn LinkPizza account?
Hoe verander ik het wachtwoord of e-mailadres van mijn LinkPizza account?

Wachtwoord, E-mail, veranderen, wijzigen, aanpassen, resetten.

Klaas Joosten avatar
Written by Klaas Joosten
Updated over a week ago

Het kan voorkomen dat u het wachtwoord of e-mailadres dat is gekoppeld aan uw LinkPizza account bent vergeten.

Wil je het e-mailadres van jouw account wijzigen? Dit kunnen wij op aanvraag voor je doen om te voorkomen dat dit misgaat en je niet meer bij je account kunt. Neem hiervoor contact met ons op via de chatfunctie.

Het is mogelijk om uw wachtwoord hier te wijzigen. Na het invullen van uw e-mailadres op betreffende pagina zult u automatisch een e-mail ontvangen met instructies voor het wijzigen van uw wachtwoord.

Mocht het account worden overgedragen, dan kan deze persoon na wijziging van het e-mailadres het wachtwoord resetten en zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Wij raden aan om vervolgens te checken of alle accountgegevens nog kloppen. Deze vind je terug in je accountinstellingen.

Let op: als adverteerder heb een apart e-mailadres als financieel contact ingevoerd. Hier sturen wij de facturen naartoe, dus check ook of deze aangepast moet worden.

Tip: kies een wachtwoord dat minstens 8 tekens bevat en waarin je naam, gebruikersnaam, telefoonnummer, geboortedatum of andere persoonlijke gegevens niet voorkomen. Voor je nieuwe wachtwoord kun je het beste een mix van cijfers, symbolen en/of hoofdletters en kleine letters gebruiken.