Hoe breng ik een bod uit?

Bieden, bod uitbrengen, tegenbod, campagnes, biedsysteem, chat

Sharon Jonker avatar
Written by Sharon Jonker
Updated over a week ago

Bij een campagne waarbij je zelf influencers uitnodigt, breng je zelf het openingsbod uit en bij een campagne waarbij je pitches ontvangt, ontvang je een bod van de betreffende influencer.

  •  Lees hier meer over het verschil tussen deze twee campagnes

Als je eenmaal een bod hebt ontvangen kun je deze accepteren, afwijzen of een tegenbod uitbrengen. De influencer krijg dezelfde opties als zij een bod ontvangen. Hiervoor hebben wij een speciaal biedsysteem ontwikkeld. 

Tijdens het bieden kun je ook onderhandelen over de voorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je voor een hoger bedrag wel extra promotie van de opdracht verlangt via de social media kanalen van een influencer. 

Totdat het bod is geaccepteerd door een van beide kun je van de samenwerking afzien. Begint de creatie van de opdracht, dan ga je een betaalverplichting aan.

Let wel op! Wanneer jij als adverteerder een bod doet, dan gaat hier een commissie (voor het gebruik van LinkPizza) vanaf. De influencer krijg dus een lager bedrag te zien. Wanneer de influencer een bod uitbrengt, zie jij de vraagprijs + LinkPizza fee. 

Did this answer your question?