Naast de LinkPizza plugin, die automatisch links op je website omzet in affiliate links, heeft LinkPizza ook tools om handmatig verkorte affiliate links te maken. Je hebt hiervoor twee manieren:

• Vul de website waarvan je een affiliate link wilt maken in bij de Link Shortener op de Tools-pagina. Klik op 'maak aan' en er verschijnt een verkorte link die je direct kunt kopiĆ«ren. Het dollarteken naast de verkorte link laat zien dat hij is aangesloten bij ons affiliate systeem.
  • Download de Chrome Extensie en ga naar de website waarvan je een affiliate link wilt maken. Check eerst of de link is aangesloten bij ons netwerk door op het LinkPizza-icoontje in je browserbalk te klikken. Er opent een venster met de gevonden links op de pagina. Als er een oranje dollarteken achter staat, is de link monetizable. Om een verkorte affiliate link te maken klik je vervolgens met je rechtermuisknop op hetzelfde LinkPizza-icoontje en kies je voor 'create shortened link'. De affiliate link wordt dan meteen naar je klembord gekopieerd.

Bekijk ook onze tutorial over het maken van affiliate links via je browser: