Hoe kan ik geld verdienen met Pinterest?

Als publisher geld verdienen met je Pinterest-kanaal? Met LinkPizza ontvang jij vergoeding over de door jou verkochte producten!

Sharon Jonker avatar
Written by Sharon Jonker
Updated over a week ago

Ben je actief op Pinterest en voeg je regelmatig eigen pins toe? Dan wil je wel een vergoeding krijgen voor de producten die door jouw inspiratie verkocht worden. Met behulp van onze affiliate tools ontvang jij commissie over de door jou verkochte producten.

Hoe werkt het?

Zodra je LinkPizza-account is goedgekeurd, kun je gebruik maken van onze tools:

1. Controleer via de link checker of een link is aangesloten is bij ons affiliate netwerk. Wil je bijvoorbeeld een product promoten van Bol.com? Typ de link in en wij laten je weten of we deze kunnen omzetten in een affiliate link.

2. Is de link van een aangesloten adverteerder? Vul de link nogmaals in bij de link shortener om er een affiliate link van te maken en kopieer de volledige link (lange link). Plaats deze link vervolgens in de URL van je pin.

3. Installeer de Chrome Extensie om in Google direct te zien welke websites zijn aangesloten bij ons netwerk. Je kunt deze websites herkennen aan het oranje dollarteken.

Heb je de pin met affiliate link geplaatst? Dan is het even afwachten! Hoe vaker je pin gedeeld wordt, hoe groter de kans dat er uiteindelijk inkomsten uit voortkomen.
โ€‹
Bekijk ook de tutorial over het maken van affiliate links: