All Collections
Nederlands
Adverteerders
Welke abonnementen zijn er om influencers in te zetten?
Welke abonnementen zijn er om influencers in te zetten?

LinkPizza biedt verschillende abonnementen aan. Welke voor jou geschikt is hangt af van op welke manier jij het liefst samenwerkt.

Sharon Jonker avatar
Written by Sharon Jonker
Updated over a week ago

Bij LinkPizza kun je uit 3 abonnementen kiezen om influencers te vinden:

  1. Lite - Ontvang pitches: €0,- per maand + €250 set-up kosten per campagne
    Ontvang pitches op jouw campagne van geïnteresseerde influencers en publishers die voldoen aan jouw voorwaarden. Vervolgens kies je op basis van hun motivatie, prijs en mediakit met wie je wilt samenwerken.

  2. Pro - Kies zelf: €90,- per maand voor minimaal 3 maanden (€0,- set-up kosten)
    Krijg naast de features van het Lite abonnement ook toegang tot de marktplaats met ruim 2.700 mediakits & tarieven van onze influencers en publishers. Met behulp van de filters vind je snel relevante influencers en nodig je deze direct uit voor jouw campagne.

  3. Agency - Meerdere accounts: tarief op aanvraag (€0,- set-up kosten)
    Speciaal voor agency’s die met meerdere accounts voor verschillende merken campagnes willen opzetten. Hierbij krijg je naast alle features van het Pro abonnement ook een persoonlijke accountmanager en rapportages op maat.

Bekijk voor meer informatie de prijzenpagina.

Hulp nodig bij het opzetten van je campagne of wil je liever dat wij de complete campagne managen? Tegen vergoeding nemen wij dit uit handen: neem hiervoor telefonisch of via de chat contact met ons op.

Did this answer your question?