Wat zijn de voordelen van de LinkPizza plugin of het script?
Wat zijn de voordelen van de LinkPizza plugin of het script?

Voordelen, publishers

Arjan Pronk avatar
Written by Arjan Pronk
Updated over a week ago

Geen gedoe meer om affiliate links toe te voegen elke keer als je nieuwe content schrijft, een tijdsbesparing waardoor je je content nog beter kan maken.

Door gebruik van onze dynamische redirects kan je de focus houden op het creëren van content en de monetizatie aan ons overlaten.

• Gratis in gebruik.

• Gemakkelijk te integreren via onze WordPress Plugin of JavaScript snippet.

• Verdien geld aan je links zonder elke keer affiliate links op te halen.

• Je bezoekers blijven normale links zien.