Adverteerders
Hoe werkt het doormeten van de resultaten van campagnes en opdrachten?
Hoe werkt het doormeten van de resultaten van campagnes en opdrachten?

Bij LinkPizza kun je op verschillende niveaus je resultaten inkijken.

Sharon Jonker avatar
Written by Sharon Jonker
Updated over a week ago

Na oplevering van de final meten wij (afhankelijk van de manier waarop de influencer gekoppeld is) automatisch de statistieken. Deze statistieken zijn inzichtelijk te zien per individuele samenwerking en van de gehele campagne.

De statistieken die wij kunnen meten zijn views, reads, uniek bereik, clicks, comments, likes en shares. Wij halen deze statistieken op doordat de influencers zich hebben gekoppeld via Google Analytics, onze LinkPizza plugin, Facebook, Twitter en/of Google. Het verschilt per influencer waarmee zij gekoppeld zijn. Dit is terug te vinden onder 'Tracking' in je campagne overzicht.