Wij begrijpen dat je als influencer niet zomaar overal je kanalen wilt koppelen. Vandaar leggen wij graag het belang uit van deze koppeling en welke gegevens we hiermee kunnen ophalen:

  1. Mediakit statistieken
    Bij het aanmelden van ieder kanaal krijg je automatisch een mediakit met de belangrijkste informatie en statistieken van je kanaal. Dit is je visitekaartje voor potentiƫle merken waarmee je wilt samenwerken. Je mediakit is zichtbaar voor goedgekeurde adverteerders (zij kunnen jou op basis van je mediakit uitnodigen voor een samenwerking) of wanneer je zelf reageert op een campagne. De statistieken die hierin zichtbaar zijn, worden automatisch up-to-date gehouden via de koppeling.

    De statistieken die zichtbaar zijn, verschillen per kanaal. Voor Instagram vind je bijvoorbeeld de volgende statistieken terug: het aantal volgers, gemiddeld aantal interactie, engagement ratio, aantal kanalen die je volgt en aantal posts. Bekijk onderaan dit item een voorbeeld van zo'n mediakit.

  2. Samenwerking statistieken
    Wanneer je een samenwerking aangaat en de uiteindelijke post hebt opgeleverd, laten wij in de opdracht de statistieken hiervan zien. Deze zijn zichtbaar voor de opdrachtgever, voor jezelf en voor ons. Het gaat om de volgende statistieken: likes, dislikes, comments, shares, views, unieke bezoekers, reads, clicks en leads.
Did this answer your question?