Hoe zet ik mijn Pinterest om naar een zakelijk account?

Pinterest, zakelijk account, statistieken, zakelijk Pinterest-account

Shannon ten Hagen avatar
Written by Shannon ten Hagen
Updated over a week ago

In LinkPizza is het mogelijk om Pinterest toe te voegen als kanaal. Om goedgekeurd te kunnen worden is het noodzakelijk om een zakelijk account te hebben op Pinterest. Het is namelijk verplicht om, na afronding van een samenwerking, statistieken aan te leveren. Je hebt alleen toegang tot de benodigde statistieken wanneer jouw Pinterest een zakelijk account is. Het omzetten van jouw Pinterest kan binnen een paar seconden en is volledig gratis.

Als je bent ingelogd op Pinterest zie je rechts bovenin een dropdown menu. Als je hier op klikt zie je "Omzetten naar zakelijk account".

Als je hierop hebt geklikt kom je op onderstaande pagina terecht. Klik hier op de rode knop waar "Upgraden" op staat.

Wanneer je dit hebt gedaan is jouw Pinterest omgezet naar een zakelijk account. Vanaf nu heb je toegang tot alle belangrijke statistieken, zoals bereik, views per maand en demografie.