All Collections
Nederlands
Adverteerders
Hoe krijg ik toegang tot de marktplaats?
Hoe krijg ik toegang tot de marktplaats?

Lees meer over hoe je aangesloten influencers en publishers kunt bekijken en uitnodigen voor je campagne via de marktplaats.

Shannon ten Hagen avatar
Written by Shannon ten Hagen
Updated over a week ago

Benieuwd welke influencers zijn aangesloten bij LinkPizza of wil je zelf influencers en publishers kunnen benaderen voor jouw campagne? Dan kun je terecht in onze marktplaats met ruim 7.300 mediakits met statistieken en tarieven van influencers en publishers. Maak gebruik van de filters of zoek op keywords om de juiste influencers te vinden.

Voor toegang tot de marktplaats heb je een abonnement nodig of kun je een 7 dagen gratis trial starten. Bekijk de verschillende abonnementsvormen waarbij toegang tot de marktplaats mogelijk wordt of start direct een trial. Na 7 dagen wordt de trial automatisch omgezet in een Pro-abonnement, tenzij deze voor de vernieuwing is opgezegd. Let op: kosteloos campagnes plaatsen zit niet inbegrepen in de trial.

Liever geen kwartaal- of jaarabonnement afnemen?
Dan kun je ook een eenmalige campagne plaatsen op basis van €250,- set-up kosten. Hierbij kunnen geïnteresseerde influencers en publishers die voldoen aan jouw voorwaarden een voorstel doen. Op basis van hun motivatie, prijs en voorgestelde plaatsingen kun je kiezen met wie je gaat samenwerken en eventueel onderhandelen.

Did this answer your question?