All Collections
Nederlands
Influencers & publishers
Hoe werkt het indienen van de preview, final en statistieken?
Hoe werkt het indienen van de preview, final en statistieken?

Preview, final, statistieken, samenwerking afronden, uitbetaling

Shannon ten Hagen avatar
Written by Shannon ten Hagen
Updated over a week ago

Een samenwerking in LinkPizza bestaat uit drie fases: een preview, een final en de statistieken.

 1. De preview

  Bij de preview lever je een foto, video of tekst aan die je uiteindelijk wilt gaan plaatsen. Deze content staat nog niet live, maar is een concept van wat je wilt gaan plaatsen. De opdrachtgever beoordeelt de preview en kan deze goedkeuren of feedback geven. Wanneer de preview niet is goedgekeurd, ga je aan de slag met een nieuwe preview en deze lever je opnieuw aan.
  โ€‹
  Bij de preview kan je bestanden tot 100 MB indienen. Is het bestand te groot? Maak dan een WeTransfer linkje aan en lever deze in als preview. Gaat het om een blogpost? Lees dan hier hoe je hiervoor een preview kunt aanmaken. Pas na goedkeuring van de preview mag je de content plaatsen en kom je aan bij de final.

 2. De final

  Bij de final lever je een link of screenshot aan waarmee je aantoont dat de content is geplaatst. In het geval van een Instagram story lever je een screenshot aan waarmee je laat zien dat de story is geplaatst. Je gaat daarvoor naar je archief in Instagram en maakt daar de screenshot.
  โ€‹
  Op deze screenshot hoef je nog geen statistieken te laten zien, maar laat je alleen zien dat de story is geplaatst. In het geval van bijvoorbeeld een TikTok of Instagram post lever je de link aan van jouw geplaatste post. Als je alle finals hebt ingediend ga je over naar de volgende fase, namelijk het aanleveren van de statistieken.

 3. De statistieken

  In de laatste fase lever je de statistieken aan van jouw geplaatste content. Hiervoor ga je naar de geplaatste content op je profiel of in je archief en navigeer je naar de statistieken. Je maakt een screenshot van de statistieken en deze voeg je toe in LinkPizza. Bij gekoppelde websites worden de statistieken automatisch opgehaald, dus hiervoor hoeven de statistieken niet handmatig worden toegevoegd.

De previews, finals en statistieken kunnen worden ingediend via de verschillende tabjes in de opdracht. Het uitroepteken geeft aan bij welke oplevering er nog een actie vereist is. Let op dat alle previews, finals en statistieken bij de juiste opleveringen worden ingediend.

Als de previews en de finals zijn goedgekeurd en de statistieken zijn ingediend is de samenwerking volledig afgerond. Je zal dan, als wij de betaling van de opdrachtgever hebben ontvangen en vanaf โ‚ฌ25,- op je balans, aan het begin van de volgende maand worden uitbetaald.

Did this answer your question?