Hoe start ik met LinkPizza?

Lees meer over hoe je als influencer of creator van start gaat met LinkPizza en betaalde samenwerkingen kunt aangaan.

Shannon ten Hagen avatar
Written by Shannon ten Hagen
Updated over a week ago

Heb je een of meerdere sociale media kanalen met meer dan 1.000 volgers en vind je het leuk om producten te promoten voor bedrijven? Dan is LinkPizza een goede plek voor jou. LinkPizza is een platform voor influencers om (extra) betaalde samenwerkingen te vinden met gave merken. Maar hoe kan je als influencer starten met LinkPizza?

 1. Schrijf je in als influencer

  Als je aan de slag wilt met LinkPizza dan heb je een account nodig. Op onze website kan je je eenvoudig inschrijven als influencer. Bij het inschrijven vul je een aantal gegevens in, zoals je voor- en achternaam, e-mailadres en je maakt een wachtwoord aan.

 2. Voeg je social media kanalen toe

  Voldoet minstens één van jouw social media kanalen aan onze voorwaarden? Dan kan je deze toevoegen aan jouw mediakit. Kies het type kanaal dat je wilt toevoegen en vul alle gevraagde informatie in. Wanneer je alle informatie hebt ingevuld én je voldoet aan de voorwaarden, kan je in de laatste stap goedkeuring aanvragen. Vervolgens zal jouw kanaal beoordeeld worden door onze influencer manager.

 3. Meld je aan voor campagnes

  Goedkeuring van jouw kanaal betekent dat je in aanmerking komt voor campagnes. Vanaf het moment van goedkeuring wordt je via de mail op de hoogte gehouden van nieuwe campagnes waarvoor je je kunt aanmelden. Zie je een leuke campagne voorbij komen? Vergeet dan niet te reageren op de campagne, door actief te reageren heb je namelijk de meeste kans op samenwerkingen. Benieuwd op welke campagnes je op dit moment kan pitchen? Bekijk dan het campagneoverzicht.

 4. Voer je betaalgegevens in

  Als jouw kanaal is goedgekeurd en je uiteindelijk een samenwerking aangaat, dan wordt je via LinkPizza uitbetaald. Om je uit te kunnen betalen is het belangrijk dat je jouw betaalgegevens hebt ingevoerd. Zonder de juiste betaalgegevens kunnen wij je namelijk ook niet uitbetalen.

Did this answer your question?