Chat richtlijnen

Bekijk welke regels er gelden bij het chatten in LinkPizza.

Updated over a week ago

Voor transparantie en om optimale support te kunnen bieden bij samenwerkingen en betalingen, zijn er een aantal richtlijnen voor het gebruik van de chat. Alvast bedankt voor je medewerking!

Richtlijnen:

• Houd het netjes: deel geen gevoelige, 18+ of illegale berichten.

• Houd het contact in het platform, deel dus geen persoonlijke contactgegevens zoals een e-mailadres of telefoonnummer en stuur geen berichten via social media.

• Houd er rekening mee dat de prijzen die je in de chat deelt exclusief commissie zijn (commissie is afhankelijk van het gekozen abonnement van de adverteerder en komt bovenop de prijs van de creator).

• Gebruik de Collab knop wanneer je een samenwerking wilt starten. Wanneer een samenwerking tot stand komt door contact in LinkPizza dient de samenwerking namelijk binnen het platform gestart en afgerond te worden.

• Hulp nodig? Neem contact op via onze chat (knop rechtsonder in je scherm).

Note: bovenstaande richtlijnen zijn ook opgenomen in onze Algemene Voorwaarden waarmee je akkoord bent gegaan bij het aanmaken van een account.