Zit ik ergens aan vast?

Lees meer over aan welke verplichtingen je wel of niet vast zit bij het inschrijven bij LinkPizza.

Shannon ten Hagen avatar
Written by Shannon ten Hagen
Updated over a week ago

Als je je als influencer inschrijft bij LinkPizza, dan geldt er geen exclusiviteit. Dat wil zeggen dat het nog steeds mogelijk is om naast samenwerkingen via LinkPizza ook andere samenwerkingen aan te gaan. Inschrijven bij andere bureaus of platformen is daarom geen probleem.

Heb je een campagne gezien van een merk in LinkPizza of is er contact geweest tussen jou en een merk in LinkPizza? Dan dient het contact met dit bedrijf en de samenwerking altijd binnen LinkPizza plaats te vinden. Hiermee ga je akkoord bij het aanmaken van je account waarbij je onze Algemene Voorwaarden accepteert.

Je kunt je op ieder moment weer bij ons uitschrijven, een inschrijving op LinkPizza is geheel vrijblijvend. Zie je toch geen match of ben je niet meer actief op social media? Je kunt gemakkelijk je account verwijderen in jouw account.

Let op: je kunt je niet uitschrijven als je een lopende samenwerking hebt, wij verwachten namelijk dat lopende samenwerkingen altijd netjes worden afgerond of dat er bij problemen contact wordt gezocht met ons team. Wanneer alle samenwerkingen zijn afgerond, dan kun je je uitschrijven.

Did this answer your question?