Hoe schakel ik LinkPizza uit voor gesponsorde/advertoriale inhoud?
Hoe schakel ik LinkPizza uit voor gesponsorde/advertoriale inhoud?

advertorial, gesponsorde inhoud, niet volgen, niet volgen

Shannon ten Hagen avatar
Written by Shannon ten Hagen
Updated over a week ago

De eenvoudigste oplossing is om de URL te verbergen via een URL Shortener. Onze software herkent het domein van de adverteerder niet en verlaat dit domein. Je kunt ook een data-pzzattribute toevoegen met de waarde false, zoals deze:

<a href="http://advertiser.com" data-pzz="false" />

Of, als dat niet voor u werkt, kunt u de klasse pzz-ignore als volgt aan uw link toevoegen:

<a href="http://advertiser.com" class="pzz-ignore" />

<a href="http://advertiser.com" class="existing-class pzz-ignore" />

Als je LinkPizza voor het hele bericht wilt uitschakelen, kun je een van deze opties gebruiken:

• Als u onze WordPress Plugin gebruikt, kunt u LinkPizza uitschakelen door de vinkjes in uw berichteditor te gebruiken.

• U kunt het script voor die specifieke pagina verwijderen, waardoor LinkPizza wordt uitgeschakeld.

• Als u een tagmanager gebruikt, kunt u het script voor die specifieke URL uitschakelen.