Hoe ziet de LinkPizza demo eruit?

demo, voorbeeld

Mandy Schaaf avatar
Written by Mandy Schaaf
Updated over a week ago

Voorbeeld

Hier zie je een voorbeeld hoe LinkPizza eruit ziet in een lijst met links.

Je hoeft geen: rel=no-follow toe te voegen, aangezien wij dit automatisch toevoegen als detecteren of een affiliate link beschikbaar is.

Buy this product on                                                                       amazon.com                                      Grasmaaiers                                      White Nike Cap

Het result is ziet er zo uit:

Koop dit product op:

Als je over een van de links heen beweegt, dan toont de status bar in je browser je de originele URL. Als je de link knipt en plakt in een andere browser, of met je linker muis klikt, dan die je de affiliate URL. De affiliate URL van LinkPizza begint met http://pzz.to/click

Hieronder zie je hoe LinkPizza is geïnstalleerd.

(function(p,z,Z){       z=p.createElement("script");z.async=1;       z.src="//pzz.io/pzz.js?uid=[YOUR USER ID]&host="+p.domain;       (p.head||p.documentElement).insertBefore(z,Z);   })(document);

Wat is het verschil?

Waar je in het verleden, om geld te verdienen, affiliate links instelde om te linken aan adverteerders, worden deze links met het LinkPizza script normale product links. De bezoeker van je website ziet dus een gewone link wat betrouwbaarder aanvoelt dan een affiliate link. Jij verdient gewoon je geld per click.