Ben jij een Instagrammer en wil je geld verdienen aan het creëren van authentieke content voor onze adverteerders? 

Lees hier alles over het invullen van je website mediakit!

Wanneer je een kanaal hebt toegevoegd aan je account kun je er ook voor kiezen om je aan te melden voor de marktplaats. Om in de marktplaats te komen moet jouw mediakit volledig ingevuld zijn, voordat je pitchen op campagnes! Lees hieronder hoe je jouw mediakit volledig moet invullen.

Business account

Wanneer je jouw kanaal hebt toegevoegd kun je beginnen met het invullen van je mediakit. Je kunt hier in aangeven of je een business account hebt. Als dat zo is, kun je verbinden met Facebook. Dit doe je onder het tabje koppelingen (zie afbeelding). Wanneer je dat hebt gedaan meten wij het bereik en kunnen adverteerders op je mediakit zien dat je account en data is geverifieerd


Je kunt ook ook de demografie van je volgers invullen. Met deze extra informatie op je mediakit, maak je ook meer kans op een samenwerking met een adverteerder! 

Product en prijs

Bij producten voeg je jouw producten en tarieven toe met een voorbeeld-URL. Deze tarieven zijn vraagprijzen, maar bij een samenwerking altijd ruimte is om te onderhandelen. Op die manier heb je meer kans op een samenwerking.

Categorieën toevoegen

Vul je de categorieën in van jouw website. Selecteer maximaal 7 categorieën.

Omschrijving

Geef een omschrijving van jouw Instagram. De korte omschrijving wordt getoond in de marktplaats, de volledige omschrijving in je mediakit. Beide zijn even belangrijk!

Biografie

Een mediakit is pas volledig met biografie en profielfoto. Dit voeg je toe in je account

Je biografie wordt getoond in de mediakit en geeft een goed beeld van de persoon achter het kanaal voor de adverteerders. Liever niet persoonlijk? Een logo in plaats van profielfoto en een biografie over de het bedrijf is ook prima!

Mediakit aanpassen

Alles op je mediakit kun je aanpassen in je kanalen. Klik op het kanaal dat je wilt aanpassen. Pas als je alle stappen hebt doorlopen en alles is ingevuld is je mediakit volledig.

Bekijk hier een voorbeeld van een volledig ingevulde en geverifieerde mediakit. 

Zie ook onze voorwaarden waaraan je moet voldoen voor goedkeuring voor de marktplaats. 

Heb jij je kanaal toegevoegd, voldoe je aan de voorwaarden en heb jij je mediakit volledig ingevuld? Laat het ons weten, zodat wij je Instagram-account kunnen keuren. 

Succes!

Did this answer your question?