Waarom worden veel Albert Heijn leads afgekeurd?

Albert Heijn, afgekeurd, rejected

Updated over a week ago

Albert Heijn heeft een cookietijd van 7 dagen. Waar de meeste programma's geen leads tonen wanneer aankopen buiten de cookietijd plaatsvinden, doet AH dat wel. Daardoor komt het helaas voor dat je veel rejected leads zien bij AH.

We zien bijvoorbeeld dat een click leidt tot een directe aankoop (een approved lead), maar die bezoeker doet daarna (na de 7 dagen) nog meer bestellingen bij AH, deze leads zie je wel verschijnen, maar worden direct afgekeurd.

Niks om je zorgen over te maken!