Instagram is als eerste social media kanaal toegevoegd aan LinkPizza! Ben jij een fanatieke Instagrammer? Voeg dan vandaag nog je Instagram account toe!

Wanneer je jouw Instagram account hebt toegevoegd en alle gegevens hebt ingevuld, komt hij ook in onze marktplaats te staan. Voor Instagram krijg je een eigen (aparte) mediakit. Lees hier hoe je de MediaKit volledig moet invullen.

Wanneer je een business account hebt kun je ook demografie toevoegen, dit kan niet met een persoonlijk account. Heb je geen business account? Je kunt dit gemakkelijk omzetten via de instellingen in de Instagram-app!

Om in de marktplaats te komen hanteren wij de volgende voorwaarden:

• Minimaal 1000 volgers
  • Bevat geen gevoelige, 18+, illegale of gekopieerde content
  • Compleet ingevulde mediakit¬†