Ben jij een Instagrammer en wil je geld verdienen aan het creëren van authentieke content voor onze adverteerders? 

Lees hier alles over het invullen van je website mediakit!

Wanneer je een kanaal hebt toegevoegd aan je account kun je ervoor kiezen om je aan te melden voor de marktplaats. Om in de marktplaats te komen moet jouw mediakit volledig ingevuld zijn, voordat je pitchen op campagnes! Lees hieronder hoe je jouw mediakit volledig moet invullen.

Business account

Wanneer je jouw kanaal hebt toegevoegd, kun je beginnen met het invullen van je mediakit. Als eerste stap koppel je je Instagram-kanaal. Let op: hiervoor heb je een business account nodig. Hierna verbind je met Facebook. Dit doe je onder het tabje koppelingen (zie afbeelding). Wanneer je bent gekoppeld, meten wij het bereik en kunnen adverteerders op je mediakit zien dat je account en data is geverifieerd. Lukt het koppelen niet? Neem dan contact met ons op.

Vul ook de demografie van je volgers in. Met deze extra informatie op je mediakit, maak je meer kans op een samenwerking met een adverteerder! 

Product en prijs

Bij producten voeg je jouw producten en tarieven toe met een voorbeeld-URL. Deze tarieven zijn vraagprijzen, maar bij een samenwerking is er altijd ruimte om te onderhandelen. Zo heb je meer kans op een samenwerking.

Categorieën toevoegen

Vul je de categorieën in van jouw website. Selecteer maximaal 7 categorieën. Geef ook je niches aan met behulp van subcategorieën.

Omschrijving

Geef een omschrijving van jouw Instagram. De korte omschrijving wordt getoond in de marktplaats, de volledige omschrijving in je mediakit. Beide zijn even belangrijk!

Biografie

Een mediakit is pas volledig met biografie en profielfoto. Deze voeg je toe in je account

Je biografie wordt getoond in de mediakit en geeft een goed beeld van de persoon achter het kanaal voor de adverteerders. Liever niet persoonlijk? Een logo in plaats van profielfoto en een biografie over de het bedrijf is ook prima!

Vraag goedkeuring aan

Heb jij je kanaal toegevoegd, voldoe je aan de voorwaarden en heb jij je mediakit volledig ingevuld? Vraag goedkeuring aan via de laatste stap in je mediakit instellingen, zodat wij je Instagram-account kunnen keuren.

Mediakit aanpassen

Alles op je mediakit kun je aanpassen in je kanalen. Klik op het kanaal dat je wilt aanpassen. Pas als je alle stappen hebt doorlopen en alles is ingevuld is je mediakit volledig.

Bekijk hier een voorbeeld van een volledig ingevulde en geverifieerde mediakit. 

Zie ook onze voorwaarden waaraan je moet voldoen voor goedkeuring voor de marktplaats. 

Succes!

Did this answer your question?