Ben jij een fanatieke blogger en wil je geld verdienen aan het schrijven van authentieke content voor onze adverteerders?

Lees hier alles over het invullen van je Instagram mediakit!

Wanneer je een kanaal hebt toegevoegd aan je account kun je er ook voor kiezen om je aan te melden voor de marktplaats. Om in de marktplaats te komen moet jouw mediakit volledig ingevuld zijn, voordat je kunt pitchen op campagnes! Lees hieronder hoe je jouw mediakit volledig moet invullen.

Meer samenwerkingen?

Adverteerders gaan alleen een samenwerking aan wanneer je statistieken zijn geverifieerd. Je krijgt dan een groen vinkje op je mediakit, zodat adverteerders kunnen zien dat de website door ons gecheckt is.

Statistieken verifiëren

Als eerst koppel je Google Analytics en LinkPizza. Door de koppeling met Google Analytics worden de demografische gegevens van jouw bezoekers opgehaald. Met LinkPizza halen wij de views, ready en clicks op per artikel. Heb je vragen over de installatie van de plugin? Bekijk dan hier de handleiding.

Product en prijs

Voeg jouw producten en tarieven toe met een voorbeeld-URL. Deze tarieven zijn vraagprijzen, maar bij een samenwerking altijd ruimte is om te onderhandelen. Op die manier heb je meer kans op een samenwerking.

Categorieën toevoegen

Vul je de categorieën in van jouw website. Selecteer maximaal 7 categorieën.

Omschrijving, logo en social media

Geef vervolgens een omschrijving van je website. De korte omschrijving wordt getoond in de marktplaats, de volledige omschrijving in je mediakit. Beide zijn even belangrijk! Voeg daarna een logo toe, controleer je screenshot en voeg je social mediakanalen toe voor een compleet beeld.

Biografie

Een mediakit is pas volledig met biografie en profielfoto. Dit voeg je toe in je account

MOZ ranking

Je MOZ ranking komt automatisch op je mediakit te staan, hier hoef je niets voor te doen. Dit kan na aanmelding nog wel even duren voordat dit is opgehaald.

Mediakit aanpassen

Je mediakit kun je hier aanpassen. Klik op het kanaal dat je wilt aanpassen (in dit geval je website). Pas als je alle stappen hebt doorlopen en alles is ingevuld is je mediakit volledig.

Bekijk hier een voorbeeld van een volledig ingevulde mediakit.

Bekijk ook onze voorwaarden waaraan je moet voldoen voor goedkeuring voor de marktplaats.

Heb jij je website toegevoegd, voldoe je aan de voorwaarden en heb jij je mediakit volledig ingevuld? Laat het ons weten, zodat wij je website kunnen keuren.

Succes!